Usufestivalile läinud mees kõndis seitse päeva kodu poole

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Valter.
Peeter Valter. Foto: Politsei

Politsei poolt tagaotsitav Saaremaa mees, kes jäi kadunuks pärast ülemöödunud nädalal toimunud usufestivali, kõndis nädal aega pealinnast kodu poole.

Tallinnasse Lootuse festivalile läinud Peeter Valteriga samasse kogudusse kuuluvad inimesed teatasid, et mees on pärast seitse päeva kestnud eksirännakuid koju tagasi jõudnud,  kusjuures mees astus jala Tallinnast Haapsallu, kirjutab Õhtuleht.

Mees pidi koguduse bussiga sõitma Tallinna usufestivalile, kuid saabus kokkulepitud paika tund aega varem ning arvas, et teda on maha jäetud ja sõitis ise esimese liinibussiga pealinna.

Tallinna bussijaamast aga ei osanud mees enam kuhugi minna, ta otsis Tallinnas kaks päeva Saku suurhalli ja seda leidmata hakkas ta otsima tagasiteed bussijaama. Ka viimast leidmata, hakkas mees piki Pärnu maanteed jala Saaremaa poole astuma.

 Lääne prefektuuri teatel  sai politsei viis vihjet mehe võimaliku asukoha kohta. Laupäeval  kell 16.40 helistas numbrile 110 naisterahvas, kes nägi Peeter Valterit Ääsmäe- Haapsalu teel kolm kilomeetrit enne Haapsalut. Politsei sõitis vihjet kontrollima ja leidis otsitava mehe ning toimetas ta Haapsalu politseijaoskonda. Politsei teavitas mehe lähedasi ning andis ta neile üle.

Politsei tänab kõiki inimesi ja meediakanaleid, kes olid abiks Peeter Valteri leidmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles