Pärnu kohvikutes kõlab klassikaline muusika

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik Supelsaksad.
Kohvik Supelsaksad. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Viis Pärnu kohvikut mängib juulikuus, kui käima läheb Pärnu Muusikafestival, klassikalist muusikat. Maailma heliloomingu paremik kõlab Passion Café´s, Rannahotellis, kohvikus Supelsaksad, Ammende Villas ja  Punase torni veinibaaris, lugude ampluaa ulatub tõsisematest teostest filmimuusika ning popmuusika seadeteni. 

 Kontserdikorraldajate teatel on see Eestis teadaolevalt esimene taoline koostöö kontserdikorraldaja ning kohvikupidajate vahel.

Kõik eelpool nimetatud kohvikud loovad head tingimused festivalimeeleoludele ümber lülitamiseks. Näiteks rannarajoonis, ühes väiksemat sorti puumajakases Supeluse ja Karusselli tänava nurgal asub pärnakate meelispaik – imearmas kohvik nimega Supelsaksad. Koht avatakse juba kell 8 hommikul, mistõttu on see eriti sobiv just neile, kes tahaksid külastada festivali hommikusi filmiseansse algusega kell 9.30, kuid enne seda tassikese kohvi juua.

Samuti on kõikides kohvikutes võimalik lehitseda Pärnu Muusikafestival Järvi Akadeemia esimest ajalehte Helikiri, kus on kirjas kogu festivali programm, kontsertide tutvustus ning nii mõndagi muud huvitavat. 

Täpsem kontserdiinfo, filmiprogramm ning festivali esinejate tutvustus on ka üleval Pärnu Muusikafestival Järvi Akadeemia kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles