TV3: Kohtla-Järve müüb 100-eurose alghinnaga kortereid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader TV3 videost

Kohtla-Järve linnavalitsus püüab juuli keskel toimuval oksjonil maha müüa 64 linnale kuuluvat korterit, mille alghinnad algavad 100 eurost.

Müügis on ka paari tuhande euros suuruse algihinnaga korterid ning kaheksa korteriga maja, mille alghinnaks on 4000 eurot, vahendasid «Seitsmesed uudised».

«Suurem osa nendest korteritest on tühjad ja vabad ning nende seisund on väga halb – üürile anda ei ole võimalik, inimesed neid ei soovi ja linnal on suured kulutused, et neid ülal pidada,» rääkis Kohtla-Järve aselinnapea Viktoria Tsventarnaja, et korterid vajavad põhjalikku remonti.

Praegu peab linn korterite kommunaalkulude eest ise maksma ja see läheb kalliks. Mõnede korterite müügihinna sees on juba ka nende kommunaalkulude eest kogunenud võlad.

Tsventarnaja sõnul on paljud korterid juba mitmeid kordi enampakkumistel käinud ja seni pole neile ostuhuvilisi leidunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles