Teletööle naasev Peeter Võsa hakkab saadet tegema TV3s

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Viktor Burkivski

Sügishooajal alustab TV3s uus telesaade «Võimalik vaid Eestimaal», mis valmib saatejuht Peeter Võsa ja televaatajate koostöös.

«Saates näeb kõike, mida siinmail leida võib - olgu see siis kas kõige seksikam neiu rannas, parim naabrimees, andekaim muusik, geniaalseim idee või kõige totram üritus. Teemad on intrigeerivad, kummalised, naljakad, absurdsed ehk just sellised, nagu rahvas näha soovib,» märkis TV3 pressiesindaja.

Peeter Võsa kutsub televaatajaid teada andma, mida või keda saates võiks näidata ning milliseid teemasid käsitleda. Vaatajatele on avatud telefon 5454 1010, automaatvastajasse on vaja öelda oma kontaktandmed ja lühidalt ka teemakirjeldus. Kirjutada saab e-posti aadressile vaideestimaal@tv3.ee või tavaposti teel aadressile Peeter Võsa, TV3, Peterburi tee 81, Tallinn, 11415.

Varem tegi keskerakondlane Peeter Võsa telekanalis Kanal 2 populaarset saadet «Võsareporter», kuid jättis teletöö, kui elanikud ta riigikogusse valisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles