Kesknädalat välja andev MTÜ mullu annetusi ei kogunud

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesknädal.
Kesknädal. Foto: Urmas Luik

Kui 2011. aastal sai Kesknädalat välja andev MTÜ Vaba Ajakirjandus 11 786 eurot annetusi, siis mullu ühing annetusi ei saanud ning kasum ja tulu ettevõtluselt kahanesid märkimisväärselt.

MTÜ eelmise majandusaasta kasum moodustas 4429 eurot, mida on pea kaks korda vähem kui tunamullu. Ühingu ainsaks tuluallikaks oli eelmisel aastal tulu ettevõtluselt, mis moodustas 71 616 eurot. Aasta varem oli see 93 509 eurot.

Ühingu kulud kahanesid 97 193 eurolt 67 187 euroni, enim kahanesid tööjõukulud ja tegevuskulud.

MTÜ tegevuskulud ehk püsiva iseloomuga väljaminekud nagu turunduskulud ja kontorikulud, kahanesid aastaga 10 835 eurolt 660 euroni. MTÜ kohustused ületasid varasid 8694 euroga.

2012. aastal andis MTÜ Vaba Ajakirjandus välja 50 numbrit keskerakondlikku poliitikalehte «Kesknädal». Alates eelmise aasta veebruarist lisandus võimalus iganädalaselt tutvustada ajalehte Tallinna TV saates «Meedia keskpunkt».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles