Surema jäetud koer sai 6000 krooni raviraha

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile leiti ka Pärnumaalt nälja tõttu vaevu jalul püsiv koer.
Eile leiti ka Pärnumaalt nälja tõttu vaevu jalul püsiv koer. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Anonüümsed loomasõbrad annetasid 31. mail Ida-Virumaalt Remniku küla lähedalt  leitud ja puu külge surema jäetud koera ravimiseks ligi 6000 krooni.



«Koera abistamiseks oli tänaseks (eilseks – toim) laekunud 5800 krooni, koos selgituseta tehtud annetustega võib-olla isegi kuni 7000 krooni,» ütles Virumaa kodutute loomade varjupaiga vabatahtlik administraator Liis Lill.



«Seega saame tema kulud kenasti kaetud ning saime abi veel kahele koerale vajalike ravimite ostmiseks. Täname siiralt abi eest. Enamik annetanuid olid vene nimedega inimesed ning üks inimene oli annetanud koguni 1000 krooni,» lisas ta.



Lille sõnul on tuvastatud ka koera eelmine omanik, kes väidetavalt andis looma oma tuttavatele Peipsi-maile Remniku lähedale. Varasema omaniku naabrid olid aga näinud teda korduvalt looma jalaga näkku peksmas; täpsemad asjaolud koera juhtumi asjus peaks selgitama välja praegu käiv kriminaalmenetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles