Diagnostikakeskuse juht: Tsahkna harjumused olid kõigile teada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Diagnostikakeskuse peaarst Agu Kivilo
Tallinna Diagnostikakeskuse peaarst Agu Kivilo Foto: Egert Kamenik/ Postimees

Tallinna diagnostikakeskuse juht Agu Kivilo pole üllatunud sotsiaalministri nõuniku Anders Tsahkna suhtes algatatud kriminaalasjast, milles meest kahtlustatakse oma mõjuvõimuga kauplemises.

«Nüüd lõpuks siis on jõutud nii kaugele, et Anders Tsahkna on lastud lindpriiks ja viimaks otsustatakse ka tema tegude üle,» nendib Õhtulehes Kivilo, kelle arvates on Tsahkna seni pääsenud tänu poliitilistele võimumängudele.

«See, et Tsahkna niimoodi käitub, oli juba enne selge, kui ta sai abilinnapeaks, ja see käitumine on nüüd jätkunud. Tema harjumused olid kõigile teada, ütlesin seda juba ammu välja, kuid toona ei võetud mind kuulda, kuna Tsahkna oli võimupositsioonil,» nendib Kivilo, kes on Tsahkna pärast pidanud üle elama seitsme kriminaalasja algatamise.

«Tema tegevus on väljunud Eesti piirest, on läinud mastaapseks ja pole võimalust seda enam kinni mätsida,» vihjab Kivilo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles