Alkoholi tarvitanud jalgrattur põrkas kokku seitsmeaastase tüdrukuga

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk / Postimees

Tartus põrkas alkoholi tarvitanud jalgrattur eile pärastlõunal kokku jalgrattaga sõitnud seitsmeaastase tüdrukuga, mõlemad jalgratturid said õnnetuses kannatada.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel juhtus õnnetus kell 14.56 Soola tänavat ja Pikka tänavat ühendaval jalakäijate sillal, kus alkoholi tarvitamise tunnustega jalgrattur põrkas kokku jalgrattaga sõitnud tüdrukuga. Mõlemad kannatanud, 39-aastane Joel ja seitsmeaastane tüdruk, toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Purjus mehe osalusel toimus eile teinegi õnnetus. See juhtus öösel kella 2.30 ajal Harjumaal Saku vallas Trapi teel, kus 32-aastane Kuido hakkas sisenema sõiduautosse Audi 100, kuid samal ajal hakkas auto roolis olnud alkoholi tarvitamise tunnustega ja juhtimisõiguseta 24-aastane Janis sõidukiga tagurdama. Kuido sai tagumise uksega löögi ning paiskus vastu asfalti. Viga saanud mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles