Politsei Rabarockil: joobes külastajad, aga kained autojuhid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Politsei on muusikafestivali Rabarock tõttu suurendanud jõudusid avaliku korra tagamisel Järvakandis ja ka kogu Raplamaal, ööpäeva jooksul on tabatud inimväärikust solvavaid joobes isikuid, kuid kõik kontrollitud autojuhid on olnud kained.

Eile keskpäevast täna kella 11ni on Järvakandis registreeritud 27 õiguserikkumist, mille suhtes on alustatud väärteomenetlust, teatas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja.

Muusikafestivalil tabas politsei neli inimväärikust solvavat alkoholijoobes isikut ja neli alaealist alkoholitarvitajat, kellest üks tuli ka Rapla politseijaoskonda kainenema toimetada.

Teiste isikute rahu ja avaliku korda rikkus neli isikut. Liikluseeskirjade rikkujaid tabati 12. Positiivse tulemusena olid kõik kontrollitud mootorsõiduki juhid kained.

Politseile on teada antud kahest õiguserikkumisest, milles tuli alustada kriminaalmenetlust. Eile kella 15.50 paiku tungis ilma pääsmeta 17-aastane noormees Järvakandi alevis Rabarocki aiaga piiratud territooriumile. Öösel oli Järvakandi alevist Rabarocki piiratud territooriumilt varastatud asutusele kuuluv vihmavari ja raam koos käevõrude ning kaelaehetega. Kahju on selgitamisel.

Politsei suurendatud jõud on Rapla maakonnas korda valvamas kogu nädalavahetuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles