Vaata, kus toimuvad suuremad teetööd!

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd lisavad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne.
Teetööd lisavad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Täna on teetööde tõttu liikluspiirangud mitmetel Eesti teedel.

Harjumaal on 29. juulist kuni 11. augustini suletud remonttöödeks Assaku-Jüri maantee km 2-3,2. Ümbersõit Assaku ja Tallinna ringtee kaudu.

Täna kell 8.30-24.00 on remondiks suletud Harju maakonnas Valingu-Jõgisoo maanteel  km 0,4 asuv Valingu raudteeülesõit. Ümbersõit Kanama kaudu.

Mustkatte ehitustöid tehakse Harju maakonnas Paunküla-Kiruvere-Ardu teel km 0,6-3,7 (Paunküla-Kiruvere).

Häiritud on liiklemine kattehelkurite hooldustööde tõttu Harju maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Nõmmeri-Mustla (km 59-66,5) maanteelõigul.

Veetrasside ehitustöödeks suletakse alates tänasest Harju maakonnas Viti metsavahi tee kilomeetritel 1,35-1,75. Läbipääs tagatakse tee äärde rajatud ajutise teelaienduse kaudu.

Eelteade:

31.juulist kuni 1.augusti kella 5.00-ni on remonttöödeks liiklusele suletud Harju maakonnas Kulna-Vasalemma teel kilomeetritel 1,1 asuv Kulna raudteeülesõit.

Jõgeva maakonnas jätkuvad asfalteerimistööd ning arvestada tuleb lisaajaga Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Kalme-Mõhküla (km 115-124) remondilõigul.

Teetruupide ehituseks on 2. augustini suletud Viljandi maakonnas Jaska-Aimla maantee km 0-2,3 (Jaska-Tääksi). Ümbersõit toimub Mudiste-Tääksi kaudu.

Samuti on truubitöödeks suletud Lääne maakonnas Tuudi-Risti maantee kilomeetritel 3,0. Ümbersõit  Lihula-Sookatse kaudu.

Tartu maakonnas Aovere - Kallaste – Omedu maantee 23. kilomeetril Metsakivil alustatakse silla remonttöödega. Tööd kestavad orienteeruvalt novembrini.

Teekatte remondiks on täna liiklusele suletud Valga maakonnas Tõrva-Pikasilla maantee km 0-0,05 (Tõrva). Ümbersõit on tähistatud Pika tänava kaudu.

Sobiva ilma korral toimuvad pindamistööd ja piiratakse kiirust 30 km/h:

*Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel km 26,4-27,8;

*Harju maakonnas Viskla-Pikavere maanteel km 0,2-10;

*Rapla maakonnas Rapla-Järvakandi-Kergu maanteel km 19-23 ja Raikküla-Päärdu maanteel km 6-11,1.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta näeb tarktee.mnt.ee ning nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles