Rabarock tõi üle 70 õigusrikkumise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No-Big-Silence'i esinemine Rabarockil
No-Big-Silence'i esinemine Rabarockil Foto: Andri Allas (fotokala.ee)

Muusikafestival Rabarock on möödunud politsei hinnangul rahulikult ja külastajad olid viisakad, kuid korrakaitsjatel on siiski tulnud tegeleda mõnede õiguserikkumisi toime pannud isikutega.

Eile keskpäevast kuni täna kella 10-ni on Järvakandis seoses muusikafestivaliga registreeritud 74 õiguserikkumist, mille suhtes on alustatud väärteomenetlust, teatas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja.

Politsei tabas 12 inimväärikust solvavat alkoholijoobes isikut ja nad kõik toimetati Rapla politseijaoskonna arestimajja kainenema. Alaealisi alkoholtarvitajaid tabati neli.

Teiste isikute rahu ja avalikku korda rikkus 11 isikut.

Liikluseeskirjade rikkujaid tabati 36, nende hulgas oli kuus alkoholijoobes mootorsõiduki juhti.

Politseile on teada antud ka õiguserikkumistest, milles on alustatud kriminaalmenetlust. Eile kella 17.15 paiku hüppas 1980. aastal sündinud mees omavoliliselt Rabarocki korraldajate turvaalasse. Öösel kella 1.26 ajal tahtis 17-aastane tütarlaps siseneda Järvakandis Tallinna mnt lõbustusasutusse 30-aastase naise dokumendiga.

Rabarocki kontserdid on selleks aastaks läbi, kuid politsei hinnangul lõpeb paljudele muusikafestivali külastajatele üritus täna õhtuks. Politsei suurendatud jõud on Rapla maakonnas korda valvamas nädalavahetuse lõpuni. Kui palju mõjutas muusikafestival Rapla maakonna õiguskorda, tehakse kokkuvõte nädala alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles