Saaremaa rallil vigastada saanud Läti noormees: mäletan, aga ei taha mäletada

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa ralli laupäevasel esimesel kiiruskatsel juhtus õnnetus, kui Venemaa rallisõitja Jevgeni Rogov ei suutnud autot valitseda ja kihutas publiku sekka. Viga sai kuus inimest.
Saaremaa ralli laupäevasel esimesel kiiruskatsel juhtus õnnetus, kui Venemaa rallisõitja Jevgeni Rogov ei suutnud autot valitseda ja kihutas publiku sekka. Viga sai kuus inimest. Foto: Raul Vinni/Saarte Hääl

Mullusel Saaremaa rallil raskelt vigastada saanud läti noormees Davis Preiditis mäletab nii füüsiliselt kui vaimselt talle valu teinud õnnetust väga selgelt.

«Mäletan õnnetusest kõike. Kuid ma ei taha seda uuesti meenutada ja läbi elada...» ütles Davis Preiditis ajalehele Meie Maa antud intervjuus.

Küsimusele, mis oli õnnetuse juures kõige hullem või valusam, vastas noormees: «Halvim asi oli see, kui ma olin suuteline viimaks vaatama oma jalga ja ma mõtlesin, et ma ei hakka ilmselt enam kunagi omal jalal käima. See oli väga valus tunne ja tegi mind äärmiselt õnnetuks.»

Oktoobris Saaremaa rallile tuleva Preiditisel on ürituse suhtes suured ootused ning ta leidis, et tegu on ühe võimsaima ralliga kogu Baltikumis.

Pikemalt loe intervjuud ajalehest Meie Maa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles