Ratastoolides mehed alustasid täna toetussõitu Haapsallu

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hegert Mölder, Kalle Põldmaa ja Toomas Urbanek alustasid täna hommikul Haapsalu raudteeliini toetuseks ratastoolidel sõitu mööda raudteetammi kulgevat jalgrattateed Riisiperest Haapsalu jaamani.

Sõidu eesmärk on avaldada toetust Tallinna-Haapsalu raudtee taastamisele. Vastav ettepanek ootab majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi vastust.

«Meie, kaela- ja seljatraumaga inimeste jaoks on Haapsalu puhul oluline, et seal on Eesti suurim neuroloogia rehabilitatsioonikeskus. Toolis olevad inimesed käivad seal vähemalt kord aastas taastusravil,» rääkis asjaosaline Hegert Mölder.

Möldri sõnul pole teeolud veel praeguseks selged ning teekonna vältel on tarvis teha laadimispeatuseid, mistõttu ei saa ta sõidu täpset kestvust praegu öelda. Arvestuslik sõiduaeg peaks jääma kümne kuni kaheteistkümne tunni vahemikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles