Politsei kinnitusel on Jõgeva motopeol rikkujaid üha vähem

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgevatreff 2012. aastal.
Jõgevatreff 2012. aastal. Foto: Andres Niinemäe (Pereportaal)

Politsei kinnitusel on viimastel aastatel Jõgevamaa motopeol Jõgevatreff  rikkujaid üha vähem ja nii oli ka tänavu.

Jõgeva politseijaoskonna patrullteenistuse vanema Gaido Padriku sõnul on võrreldes varasemate aastatega Jõgevatrefi puhul paljugi muutunud ning saab tõdeda, et järjest vähem on neid motomehi, kes purjuspäi sadulasse istuvad. «Sel aastal pandi puhuma ligikaudu tuhatkond liiklejat ning rikkujaid tabati kordades vähem kui varasemalt. Pidev kontroll ja teadmine, et politsei on läheduses, on tsiklimehi hästi distsiplineerinud,» ütles Padrik BNSile.

Kahel järjestikusel ürituse päeval ehk 3. ja 4.augustil viis Jõgeva politsei läbi erimeetme Jõgeva ja Põltsamaa vallas. Kokku pandi kahe päeva jooksul puhuma 1026 juhti. Avastati seitse alkoholi tarvitanud juhti, kellest üks oli mootorrattur ning ülejäänud sõiduautode juhid. Lubadeta juhte tabati kahe päeva jooksul kolm.

Fikseeriti 15 kiiruseületamist, neist 11 juhul ületas juht lubatud suurimat sõidukiirust kuni 20 kilomeetrit tunnis. Kolmel juhul ületas juht lubatud suurimat sõidukiirust 21-40 kilomeetrit tunnis ning ühel juhul ületas juht lubatud suurimat sõidukiirust 41-60 kilomeetrit tunnis.

Padrik lisas, et kuigi Jõgevatreffi näol on tegemist eelkõige tsiklimeeste üritusega, siis erinevate rikkumiste puhul andsid tooni hoopis autojuhid.

Jõgevatreff toimus möödunud nädala neljapäevast pühapäevani Jõgeva lähedal Kuremaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles