Rahvaüritused piiravad liiklust mitmes kohas

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Folk
Viru Folk Foto: Eero Vabamägi

Täna ja nädalavahetusel toimub mitu rahvaüritust, mis piiravad liiklust ka maanteedel.

Hauka Laadaga seonduvalt on täna kella 9 kuni pühapäeval kella 18ni Antsla kesklinn liiklusele suletud. Ümbersõidud on tähistatud.

Kurepalu triatloni korraldamisega on täna kella 18-20.30 häiritud liiklemine Tartu maakonnas Tõrvandi-Roiu-Uniküla maanteel.

Suveüritusega seonduvalt on täna kella 16.30-19.00 kehtestatud kiirusepiirangud Viimsi-Rohuneeme teel Haabneemes (km 2,3-3,1).

Liikluskorraldust on  alates tänasest kuni pühapäevani Võsul seoses Viru Folgiga korraldamisega muudetud Võsu-Kotka (km 0,5-1,5) ja Haljala-Käsmu (km 28,1-30,2) maanteel.

Spordiürituse tõttu on täna kella 10st kuni pühapäeval kella 19ni liiklusele suletud Valga maakonnas Jaanikese tee (km 0-1,1). Ümbersõit on tähistatud Transpordi tänava kaudu.

Seoses Narva Energiajooksuga kehtib homme Narva-Narva–Jõesuu-Hiiemetsa teel (km 2-6,9 suletud) Narva linnas ning Narva piiripunkti vahetus läheduses ajutine liikluskorraldus. Jooksu trassil on liiklemine häiritud ajavahemikul kell 10.30-14.30. Ristmikel, sisse- ja väljasõiduteedel liiklust reguleeritakse. Tavapärane liiklusskeem suletud teedel ja tänavatel taastatakse kohe peale jooksjate möödumist.

Lisaks tuleb jätkuvate asfalteerimistööde tõttu arvestada lisaajaga Tartu maakonnas Tartu-Viljandi-Kilingi–Nõmme maaanteel Märja-Rõhu (km 2,4-7,2) lõigu läbimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles