Kolm jalakäijat said ülekäiguradadel viga

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada.
Ülekäigurada. Foto: Eeva Kaun

Eile toimus Eestis kolm õnnetust, kus ülekäigurajal teed ületanud jalakäijad jäid auto alla. Kannatanute seas oli nii laps kui ka vanur.

Eile kell 13.14 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Mustamäe tee 118 maja juures, kus 36-aastase Rasmuse juhitud sõiduauto Volkswagen Touareg sõitis otsa jalakäijate ülekäigurajal teed ületavale 80-aastasele Ainole, teatas siseministeerium. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai jalakäija vigastada.

Pärastlõunal kell 16.19 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Lauluväljaku mereväravate juures. 47-aastase Talise juhitud Peugeot 407 sõitis otsa reguleerimata jalakäijate ülekäigurajal teed ületanud 19-aastasele Kasparile, kes sai viga.

Paar tundi hiljem, kell 17.56 toimus liiklusõnnetus Tartus Mõisavahe tänaval. Ülekäigurajal joostes sõiduteed ületanud 9-aastane poiss sai löögi lähenevalt sõiduautolt Ford Sierra, mida juhtis 55-aastane Toomas. Laps sai õnnetuses viga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles