Piirivalve jätkab kadunud sukelduja otsinguid ilma paranedes

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sukelduja
Sukelduja Foto: SCANPIX

Piirivalvel ei õnnestunud täna Soome lahel kadunuks jäänud sukeldujat otsida, kuna sündmuskohal puhus tugev tuul ja oli kõrge lainetus.

«Kadunud tuukri otsingud sonari abil algavad kohe, kui ilm seda võimaldab,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kaja Kukk Postimehele.

Soome lahel Pakri saarest põhja pool jäi eile sukeldumisel kadunuks keskealine soomlane, piirivalve käivitatud otsingud tulemust ei andnud.

Tallinna merevalvekeskus sai eile teate, et Pakri poolsaarest 5 meremiili põhja suunas, jäi kadunuks Soomest pärit 1972. aastal sündinud sukelduja, keda nähti viimati kell 11.51.

Piirivalve asus kadunud inimest otsima nii selle laevaga, mis inimesed sukelduma viis, kui ka piirivalve kopteriga. Otsingud õhtu saabudes lõpetati, kahjuks ei õnnestunud kaduma jäänud sukeldujat leida.

Kokku oli sukeldumas 12 inimesest koosnev seltskond, kadunuks jäi 1972. aastal sündinud mees. Mis mehega juhtuda võis, on praeguseks teadmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles