Sookaaslase kallal vägivallatsemine tõi neidudele kriminaalkaristuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivald. Pilt on illustratiivne.
Vägivald. Pilt on illustratiivne. Foto: Lehtikuva.

Pärnu maakohus mõistis möödunud nädalal kriminaalkorras süüdi kolm neidu, kes süüdistuse järgi tungisid mullu talvel kallale oma sookaaslasele ning kasutasid tema kallal jõhkrat vägivalda.

Kohus leidis, et 20-aastaste Ly ja Liisi ning nendest aasta noorema Annely süü vägivalda kasutades ja isikute grupis sooritatud avaliku korra raskes rikkumises on tõendatud ning määras kokkuleppemenetluse korras Lyle kahe-, Annelyle kolme- ning Liisile neljakuulise tingimisi vangistuse 18-kuulise katseajaga.

Süüdistuse järgi tungisid eelnevalt purjutanud Ly, Liis ja Annely mullu 1. detsembri varahommikul Pärnus Rüütli tänaval kallale ööklubist väljunud noorele naisele. Liis haaras kannatanul jopest ning hakkas teda tirima Ringi tänava suunas. Kui ohver üritas tänavapostist kinni võttes paigale jääda, siis ühinesid tema talutamisega ka Annely ning lõpuks õnnestus neil tirida naine Kassa öölokaali ette.

Seal ronis Liis maha kukkunud kannatanule peale, rebis tal peast juukseid ning lõi kannatanu pead viiel korral vastu asfalti. Samal ajal tagusid Ly ja Annely kannatanut jalgadega vastu käsi, mille naine oli näo kaitseks pea juurde tõstnud. Kannatanu tundis peksmise tagajärjel füüsilist valu, samuti said rünnaku tõttu kannatada tema riided.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles