Võimud kaevasid Mehhiko pealinna lähedal välja massihaua

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud sõitmas Tlalmanalcos asuasse Rancho La Mesa looduskaitsealale, kust leiti seitsme inimese säilmed.
Politseinikud sõitmas Tlalmanalcos asuasse Rancho La Mesa looduskaitsealale, kust leiti seitsme inimese säilmed. Foto: SCANPIX

Mehhiko võimud kaevasid neljapäeval pealinna Mexico lähedal välja massihaua ning uurivad, kas tegemist on nende 12 noore inimese säilmetega, kelle röövimine maikuus pealinna vapustas.

Mexico peaprokuröri Rodolfo Riose sõnul on leitud juba seitsme inimese säilmed ning töölised jätkavad kaevamist.

Massihaud leiti Tlalmanalco piirkonnas asuvast Rancho La Mesa looduspargist, mägiselt alalt männimetsade, maisipõldude ja tagasihoidlike maamajadega 30 kilomeetri kaugusel pealinnast.

Sündmuskohal olnud föderaalpolitseinik selgitas AFP-le, et võimud olid otsinud kolmapäeval rantšost relvi. Samal ajal kui õuele pargitud haagisest leiti tulirelvi, märgati lähedal tsemendiga kaetud maariba.

«Hakkasime kaevama ja leidsime surnukehad,» ütles ta.

Röövitud, kes olid vanuses 16 kuni 34, viidi kolm kuud tagasi keset päist päeva minema kesklinna baarist ning juhtum tekitas muret turvalisuse pärast Mexicos, mida seni on peetud suhteliselt immuunseks narkokartellide vägivalla suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles