Noor naisfotograaf langes Mumbais grupivägistamise ohvriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mumbailannad möödunud detsembris mälestusüritusel, mis oli pühendatud New Delhis grupivägistamise ohvriks langenud ja selle tagajärel surnud noorele naisele.
Mumbailannad möödunud detsembris mälestusüritusel, mis oli pühendatud New Delhis grupivägistamise ohvriks langenud ja selle tagajärel surnud noorele naisele. Foto: SCANPIX

Kohalike võimude teatel langes tööd teinud naisfotograaf Mumbais viie mehe grupivägistamise ohvriks.

Intsident toimus eile Mumbai peene kesklinnapiirkonna kõrvalises osas, kus 23-aastane naine oli koos meeskolleegiga tegemas ajakirjale lugu vanadest hoonetest, teatas politseiametnik uudisteagentuurile AFP.

«Mehed peksid naisega kaasasolnud mehe läbi, sidusid ta kinni ja vägistasid naise Shakti Mills’i piirkonna üksildases paigas,» teatas anonüümseks jääda soovinud ametnik.

Naine viibib linna haiglas ravil ja on tuvastanud kaks kuriteos süüdistatavat eesnime pidi. Nimelt kuulis naine neid vägistamise ajal üksteise poolde pöörduvat. Esialgsete teadete kohaselt sai ohver mitmeid sisemisi vigastusi.

«Juhtum on registreeritud, kuid kedagi vahi alla võetud pole. Mitmed kahtlusalused on ülekuulamisele toimetatud,» teatas politseiametnik.

Mumbaid on siiani peetud üheks naistele ohutumaks linnaks Indias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles