IRL valis Viljandi uueks linnapeakandidaadiks Ando Kivibergi

Kertu Kula
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg
Ando Kiviberg Foto: Elmo Riig / Sakala

Kohalikeks valimisteks valmistuv Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) valis Viljandi linnapeakandidaadiks Ando Kivibergi, kuigi nädala alguses pidi linnapeaks kandideerima praegune Viljandi volikogu esimees Tarmo Loodus.

IRLi kuuluvad Viljandi volikogu esimees Tarmo Loodus ja abilinnapea Ardo Agasild osalesid juunis Saksamaal hansapäevadel, kus segasid ebasobiva käitumisega ansambel Paabeli esinemist. Juhtumiga seoses pidas Loodus ka ise mõistlikuks, et linnapeaks kandideerimine pole enam sobilik.

«Viljandi elu edendamise eelduseks on linna majanduslik areng. Uued ja tasuvad töökohad saavad tulla vaid ettevõtluse kasvust. Linn ei saa ise ettevõtteid kasvatada, kuid ta saab luua soodsaid tingimusi nende tekkeks või Viljandisse kolimiseks,» ütles uus kandidaat Ando Kiviberg.

Kiviberg kinnitas, et võtab hea meelega linnajuhtimise üle. «25 aasta jooksul, mil olen Viljandiga tihedalt seotud olnud, on linn jõudsalt arenenud, kuid palju on veel teha. Linn vajab värsket energiat,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles