Harjumaal tungisid mehed politseinikele kallale

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ja purjus mees. Pilt on illustreeriv.
Politsei ja purjus mees. Pilt on illustreeriv. Foto: Kenno Soo / Sakala

Harjumaal Nissi vallas tungis eile hommikul kaks meest kallale nende auto peatanud politseinikele, korrakaitsjate vigastused ei olnud rasked.

Politseinikud pidasid eile kell 9.30 Riisiperes kinni auto, kuna kahtlustasid, et roolis olnud mees võib olla joobes, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja Postimehele.

Peatatud autos olnud mehed tungisid korrakaitsjatele kallale. Politseinikud pidasid kuriteos kahtlustatavatena kohapeal kinni ja toimetasid jaoskonda 34- ja 30-aastase mehe.

Korrakaitsjad käisid pärast vahejuhtumit Põhja-Eesti regionaalhaiglas tervisekontrollis, kust arstid lubasid nad pärast ülevaatust kodusele ravile, ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Postimehele.

Vägivallatsejate joobe selgitab välja ekspertiis.

Põhja ringkonnaprokuratuur ei taotle kohtult ründajate vahistamist, kuna ei ole alust arvata, et nad hakkaksid kriminaalasja uurimisest kõrvale hoidma. Prokuratuur taotleb nende suhtes tõkendina elukohast lahkumise keeldu.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vägivalda võimuesindaja suhtes. Kohtus süüdimõistmisel võib sellise teo eest määrata rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles