India politsei vahistas grupivägistamisega seoses veel kaks meest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mumbailannad möödunud detsembris mälestusüritusel, mis oli pühendatud New Delhis grupivägistamise ohvriks langenud ja selle tagajärel surnud noorele naisele.
Mumbailannad möödunud detsembris mälestusüritusel, mis oli pühendatud New Delhis grupivägistamise ohvriks langenud ja selle tagajärel surnud noorele naisele. Foto: SCANPIX

India politsei vahistas Mumbais laupäeva õhtul kolmanda mehe, keda kahtlustatakse naisfotograafi grupiviisilises vägistamises, varem päeval oli kinni peetud teinegi kahtlusalune.

Viis meest ründas 23-aastast fotograafi ja tolle meessoost kolleegi neljapäeval Mumbai jõukas linnajaos, kus ta täitis tellimust kohalikule ajakirjale.

Üks kahtlusalustest vangistati juba reedel. Veel kahte meest otsitakse taga. Politsei hinnangul tabatakse nad lähiajal.

Ründajad vägistasid naist korduvalt, ühtlasi peksid nad läbi temakolleegi ja sidusid mehe kinni. Haiglaallikate kohaselt sai naine mitmeid tõsiseid vigastusi, kuid ta on toibumas.

Grupivägistamine pälvis kogu riigis laialdase pahameele, sest naiste turvalisus on Indias äärmiselt plahvatusohtlik teema pärast eelmisel aastal Delhis aset leidnud samalaadset rünnakut, mille tagajärjel suri tudengineiu. Juhtum vallandas üleriigilised meeleavaldused ja viis mitmete seaduste karmistamiseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles