Raasiku ülesõidu ohtlikkusele juhiti tähelepanu juba mais

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harjumaal Raasikul hukkus Tallinna-Tartu reisirongile ette sõitnud autos naine.
Harjumaal Raasikul hukkus Tallinna-Tartu reisirongile ette sõitnud autos naine. Foto: Andres Haabu

Reedel ohvri nõudnud Raasiku raudteeülesõitu on juba varemgi probleemseks nimetatud ning Eesti Raudteele sellest teada antud.

«Mõni päev tagasi sai mu isa napilt rongi eest läbi, kuna hoiatustuled olid märgata vaid viimasel hetkel, kui pidurdamine oli juba mõttetu. Kas oleks võimalik paigutada sarnane süsteem, nagu on Kehra ülesõidul, kus vilgub vaba tee korral valge tuli, mida on väga kaugele näha?» kirjutas Raasiku ülesõidu kohta Ivar Eesti Raudteele selle aasta mais, vahendab Õhtuleht.

«Kirjale järgnevalt käis viidatud ülesõidukohal Eesti Raudtee mehaanik, kes foori läätsesid puhastas,» ütles Eesti Raudtee pressiesindaja Liina Hallik. Paar päeva hiljem toimus raudtee ülesõidukohtade inspekteerimine Eesti Raudtee, tehnilise järelevalve ameti, liikluspolitsei ja kohalike omavalitsuste esindajate juuresolekul, ülesõidukoha foori nähtavuse kohta märkusi ei tehtud.

Reede pärastlõunal hukkus Raasiku ülesõidul Tallinna-Tartu reisirongile ette sõitnud autos 79-aastane naine.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles