MTA ametnikud avastasid Tallinnast garaažist suure hulga salasigarette

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäelt garaažiboksist avastatud salasigaretid.
Mustamäelt garaažiboksist avastatud salasigaretid. Foto: Maksu- ja tolliamet

Maksu- ja tolliameti Põhja liikuvkontrolli talituse ametnikud avastasid eelmisel nädalal Tallinnas Mustamäel asuvast garaažiboksist 162 500 salasigaretti, mida oli kokku 23 erinevat marki.

Sigarette oli nii Valgevene maksumärkidega kui ka maksumärkideta, teatas maksu- ja tolliameti pressiesindaja Postimehele.

Garaažiboksi üürisid kaks meest, lisaks salasigarettidele avastati sealt ka vähesel määral piirituselõhnalist vedelikku.

Maksu- ja tolliameti liikuvkontrolli juhi Raul Koppelmaa sõnul oli seekordse avastuse puhul tähelepanuväärne asjaolu, et sigarette oli kokku tervelt 23 erinevat marki.

«Sigarettide valik üllatas isegi kogenud tolliametnikke, kusjuures mõnda marki, nagu Astra ja Priima, pole väga ammu Eestis ringluses tabatud. Seega oli tegemist hulgilaoga, kus kaubavalikule oli suurt rõhku pandud,» sõnas Koppelmaa.

Sigaretid on ära võetud, juhtumi uurimiseks alustas maksu- ja tolliameti uurimisosakond kriminaalmenetluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles