Pimedal maanteel auto alla jäänud jalakäijatel polnud helkurit

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkur.
Helkur. Foto: Toomas Huik

«Vadim veel hingas, kui teda asfaldilt kruusaribale tõmbasime. Tema ameeriklasest sõber karjus appi, vigastatud tütart süles hoidev ema oli täielikus šokis,» kirjeldab Artjom eile Jõhvi külje all toimunud traagilist liiklusõnnetust.

Toilas kaevurite päevalt tulnud buss peatus reisijate palvel Jõhvist mööduval Tallinna-Narva maanteel ja sealt väljus umbes 15 inimest, kes hakkasid üle maantee linna poole minema, kirjutab Õhtuleht.

«Pauk oli nõnda vali, et esimene mõte oli, et kaks autot panid kokku. Aitasin löögist eemale paiskunud asfaldil lebava mehe tee äärde tõsta ja helistasin kiirabisse. Viga sai ka väike tüdruk ja mees, kes, nagu aru sain, on tema isa.»

Artjom tõdeb, et väljas oli täiesti pime, kuid õnnetusse sattunutel ei näinud ta ei helkureid ega taskulampe, samuti oli valgustamata suur ristmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles