Google pani Nordea panga veebilehe piiratud ligipääsuga lehtede nimekirja

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea panga logo
Nordea panga logo Foto: SCANPIX

Tehnoloogiaettevõte Google lisas Nordea Eesti kodulehe piiratud ligipääsuga lehtede nimekirja, pank pöördus Google poole palvega leht võimalikult kiiresti nimekirjast eemaldada.

Probleemid Nordea panga kodulehega algasid täna hommikul, kui panga veebileht hakkas saatma osadele klientidele teadet, et veebileht võib olla nakatunud pahavaraga.

«Probleem selles, et Google on piiranud ligipääsu nordea.ee lehele ehk lisanud meid piiratud ligipääsuga lehte nimekirja. Praegu konkreetne tagasiside põhjuste kohta puudub,» ütles Nordea panga pressiesindaja Jane-Liina Liiv Postimehele.

Tema kinnitusel ei ole Nordea panga infotehnoloogiaspetsialistide uuringud tuvastanud ühtegi tõestatud pahavara leviku juhtumit. «Oleme Google poole pöördunud palvega nordea.ee leht esimesel võimalusel nimekirjast eemaldada,» lausus ta.

Pank lubab teavitada oma kliente ja partnereid niipea, kui on uut informatsiooni. Klientidel, kes pole õnnestunud kodulehe kaudu internetipanka siseneda, soovitab pank kasutada aadressi https://netbank.nordea.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles