Lääne-Saksamaal kukkus alla väikelennuk

Kadri Veermäe
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilne pilt õnnetuspaigalt Fröndenbergi lähedal.
Eilne pilt õnnetuspaigalt Fröndenbergi lähedal. Foto: SCANPIX

Eile kukkus Saksamaal alla väikelennuk, mille pardal viibisid koduteel olevad Läänemere rannikul puhkamas käinud perekonnad.

Ühemootoriline Piper 32 kukkus kella viie paiku pärastlõunal alla Põhja-Reinimaal Fröndenbergi piirkonnas, teatas thelocal.de. Kahe perekonna sihtmärgiks olnud Dortmundi lähedane koht ei jäänud sellest kaugele.

Eile õhtul kinnitas tuletõrjebrigaad, et surma said kaks naist, kaks meest ja laps. Kõik hukkunud olid piirkondliku ajalehe Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) info kohaselt istunud lennuki eesotsas.

« Pea- ja kaelavigastused olid sedavõrd tõsised, et nad surid saadud vigastustesse» ütles õnnetuspaigal meedikute tööd juhtinud Reinhard Arnsberg ajalehele.

Lennuki tagapool istunud kolm last said küll tõsiseid vigastusi, kuid jäid ellu ja viidi kiirabiga lähedalasuvasse haiglasse.

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles