Politsei liiklusliinile laekus augustis 1000 kõnet

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna prefektuuri juhtimiskeskuse spetsialisti Peeter Rehema hinnangul on 1. juunist üleriigiliseks muutunud politsei liiklusliin paljudele veel harjumatu.
Lõuna prefektuuri juhtimiskeskuse spetsialisti Peeter Rehema hinnangul on 1. juunist üleriigiliseks muutunud politsei liiklusliin paljudele veel harjumatu. Foto: Politsei

Politsei liiklusliin on augustikuu jooksul kogunud üha enam populaarsust. Ühe kuu vältel helistati üle-eestilisele liiklusliini numbrile tuhat korda.

Näiteks saabus täna, 30. augustil liiklusliini numbrile 14900 tuhandes telefonikõne. Nimelt helistas pärastlõunal kella 14.40 ajal murelik kodanik Tallinnast, et teatada Liikuri tänaval asfalteerimistöödele ettejäävast pargitud sõiduautost, teatas Lõuna prefektuur.

Liiklusliini operaator võttis ühendust sõiduki omanikuga ning teavitas teda tekkinud probleemist. Auto omanik oli teate eest tänulik ning lubas töid segava sõiduki koheselt ära viia.

Liiklusliini projektijuhi Baldur Pildeni sõnul on politseil hea meel selle üle, et inimestel on nii palju sekkumistahet muutmaks igapäevast liiklust ohutumaks. «Viimaste kuude arvnäitajaid vaadates on näha, et nüüdseks on kõik regioonid liiklusliini numbri omaks võtnud ning inimesed teavitavad politseid julgelt erinevatest liiklusrikkumistest,» ütles Pilden.

Politsei liiklusliinile 14900 oodatakse eeskätt teateid selliste liiklusalaste rikkumiste kohta, millest hädaabinumbri 110 teavitamist ei peeta otstarbekaks. Liiklusliin töötab kõikidel päevadel ajavahemikul kell 7.00 kuni 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles