Galerii: Sisekaitseakadeemia alustas õppeaastat piduliku rivistusega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna rivistasid uued politsei- ja piirivalve ning finants-, justiits- ja päästekolledži kadetid end õppeaasta alguse puhul Sisekaitseakadeemia lipuväljakul üles.

Akadeemia rektor Lauri Tabur ütles oma kõnes, et tänavune vastuvõtt oli Sisekaitseakadeemias järjekordselt rekordiline – enam kui 1100 inimest soovis kandideerida akadeemia umbes kolmesajale õppekohale.

«Ehk siis need, kes täna alustavad, on ennast katsetel juba täna tõestanud väga tublide tulevaste sisejulgeolekuametnikena,» tunnustas rektor sisseastujaid.

Lisaks Sisekaitseakadeemia rektorile tervitasid uusi õpilasi siseminister Ken-Marti Vaher, justiitsminister Hanno Pevkur, justiitsministeeriumi vanglateenistuse juht asekantsler Priit Kama, politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher, päästeameti peadirektor Kuno Tammearu ning maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm.

Sisekaitseakadeemias alustab käesolevat õppeaastat 427 õpilast. Nendest 200 asub õppima kutseõppesse, 191 kõrgharidusõppesse ja 36 õppurit sisejulgeoleku magistrantuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles