Fotokonkurss aitab väikest vähihaiget poissi

Sandra Maasalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike Indrek.
Väike Indrek. Foto: Nerata Ometi MTÜ

Täna algas kampaania väikese vähki põdeva Indreku tervenemisele kaasaaitamiseks, mille üks osa on fotokonkurss «Iga laps on eriline».


Indrek on Ida-Virumaal elav 3-aastane laps, kellel avastati 1,5 aastasena vasaku munandi vähk. Pärast rasket operatsiooni on poiss oma eakaaslastest arengus tublist maas. Naerata Ometi MTÜ otsustas aidata peret, kus kasvab lapsinvaliid, kel on raskusi hügieeni ja toitumisega.

Naerata Ometi MTÜ algatatud toetuskampaania «Väike Indrek» eesmärgiks on aidata Indreku peret lapsele taastusravi võimaldamisel.

«Eesti Haigekassa maksab küll kinni ravikulud, kuid mitte sentigi taastusravist, mida meie poeg praegu oma arengus kõige enam vajab,» selgitas Indreku isa Toomas. «Lapse ema ei saa tööl käia, kuna meie poeg vajab järjepidevalt hoolitsemist,» lisas ta.

MTÜ Naerata Ometi juhatuse esimehe Triin Turu sõnul otsustati toetuskampaaniaga siduda ka fotokonkurss, kuna projekti eesmärgiks on lisaks Indreku ja tema pere aitamisele suunata ühiskonna tähelepanu laste ja noorte heaolule Eestis.

«Konkursi teema Iga laps on eriline» on piisavalt avar ja inspireeriv, kuid ühtlasi ka mõtlema panev,» kommenteeris teemavalikut Turu.

Fotokonkursile saavad kõik huvilised pilte sisestada Naerata Ometi kodulehel ära toodud tingimustel kuni 21 juulini.

22. juulist kuu lõpuni toimub SMSi teel publiku lemmiku valimine. Samal ajal teeb oma tööd ka žürii, valides välja kolm parimat fotot. Žürii tööd juhib projekti patroon proua Ingrid Rüütel. Koos temaga osalevad žürii töös Lenna Kuurmaa, Liis Lusmägi, Venno Loosaar ning Jüri Murumägi.

Naerata Ometi on mõned kuud tagasi loodud mittetulundusühing eesmärgiga aidata nii rahaliselt, materiaalselt kui ka emotsionaalselt inimesi, ennekõike lapsi, kes ühel või teisel põhjusel seda kõige enam vajavad.

Indrekut on võimalik toetada:

Sampo 332132960003

SEB 10220101993019

Swedbank 221046387155

Saaja: Naerata ometi MTÜ ja selgitus väike Indrek 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles