Riigikogu koondas enamiku pressiteenistuse töötajatest

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toompea loss
Toompea loss Foto: Elmo Riig / Sakala

Riigikogu kantselei koondas alates septembrist struktuurimuudatustele viidates kolm pressiteenistuse töötajat ning võttis tööle kaks uut pressinõunikku.

Riigikogu kantselei pressi- ja infoosakonna juhataja Anu Adra-Entsik ütles Postimehele, et eilsest muutusid osakonna tööülesanded ja struktuur ning sellega seoses korrastati ka töötajate ülesandeid ja neile esitatavaid nõudeid. Tema sõnul kadusid struktuurist talituse juhtide ja pressisekretäride ametikohad.

«Margit Liivojale ning Aivar Jarnele tehti ettepanek edasiseks töötamiseks riigikogu kantseleis teisel ametikohal, kuid mõlemad sellest pakkumisest loobusid. Margit Liivoja, Aivar Jarne ja Ülo Mattheus koondati,» ütles ta. Pressitalituse senistest töötajatest jätkab ainsana pressinõuniku kohal tööd Gunnar Paal.

Lisaks võeti alates septembrist pressiteenistusse tööle kaks uut pressinõunikku: Kati Varblane ja Martin Vallimäe. Varblane on varem töötanud ETVs ja Euroopa Ringhäälingute Liidus Eurovisiooni lauluvõistluse koordinaatorina ning sotsiaalministeeriumi avalike suhete osakonnas. Päästeameti pressiesindaja kohalt riigikogu kantseleisse tulnud Vallimäe on varem töötanud ka uudisteagentuuris BNS ning olnud riigikantseleis roteeriv pressinõunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles