Nudistid otsivad oma ranna märgi vargaid

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva-Jõesuu kuulus rand.
Narva-Jõesuu kuulus rand. Foto: Ove Maidla

Politsei otsib nudistide taotluse alusel isikuid, kes varastasid Narva-Jõesuu alastikultuuri harrastajate ranna sildi.

Politsei teatel varastati Narva-Jõesuus ajavahemikul 25-st kuni 28-nda juunini nudistide ranna märk ning kahju suurus on 5000 krooni, ütles Ida prefektuuri pressiesindaja Postimees.ee'le.

Narvskaja Gazeta teatel tegi varguse kohta avalduse politseisse Nude Association ja juhtumi kohta on algatatud menetlus. Väljaande väitel kahtlustatakse märgivarguses Narva linnavolikogu esimeest Mihhail Stalnuhhinit, kes on tuntud nudistide ranna vastane.

Kui Postimees.ee küsis poliitikult kommentaari selle süüdistuse kohta, hakkas mees kõva häälega naerma ja ütles, et sellist lollust ta ei kommenteeri.

«Hetkel politseil kahtlustatavaid ei ole,» teatas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Narva lehe väitel on nudistide ranna vastased varem märke rikkunud, kraapides maha seal olevat kirja. Ka olevat väidetavalt juba juuni keskel ära viidud üks nudistide randa tähistatvatest märkidest. 

Narva-Jõesuu suvilaomanikud, nende seas ka Narva linnavolikogu juht Mihhail Stalnuhhin, pole rahul linnavalitsuse otsusega eraldada nudistidele rannariba, kus riietega viibimine on keelatud. Suve alguses kurtis üks puhkaja ajalehele Põhjarannik, et Narva-Jõesuus on küll pikk rannajoon, kuid millegipärast tekitati nudistide rand just sinna, kus suvilate kontsentratsioon on kõige suurem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles