Rokilaagris tekitasid probleeme joobes kohalikud

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokilaagris tegid pahandust vaid kohalikud joobes kodanikud.
Rokilaagris tegid pahandust vaid kohalikud joobes kodanikud. Foto: Teet Malsroos

Lõppenud nädalavahetusel Vana-Vigalas toimunud Hard Rock Laager möödus politsei hinnangul rahulikult ning avaliku korra rikkumisi panid toime vaid joobes kohalikud.


Lääne politseiprefektuuri infojuhi Ülle Laasi sõnul registreeriti Vana-Vigalas ajavahemikul reedest pühapäevani 33 õiguserikkumist, mille hulgas oli 30 liiklusseaduse rikkumist- tabati kolm alkoholijoobes mootorsõiduki juhti ja seitse kiiruseületajat. Samuti tuvastati üks alaealine alkoholitarvitaja.

Reede lõuna ajal Vana-Vigala külas häiris kaupluses kaaskodanike rahu 59-aastane alkoholijoobes meesterahvas, kelle politsei kainenema toimetas.  Avaliku korra rikkumise eest määrati õiguserikkujale rahatrahv.

Sama päeva õhtul ründas 26-aastane alkoholijoobes meesterahvas Vana-Vigalas laagri aeda, lükkas selle ümber, ropendas ning lärmas. Politsei toimetas õiguserikkuja arestimajja kainenema ja alustas väärteomenetlust avaliku korra rikkumise eest.

Kahe õigusrikkumise osas algatas politsei ka kriminaalmenetluse. Laupäeva öösel pani 17-aastane alkoholijoobes noormees Vana-Vigala külas toime avaliku korra raske rikkumise, kui ta lõi pea ja keha piirkonda kahte noormeest. Politsei toimetas vägivallatseja kainenema.

Lisaks eelmainitule toimus neljapäeva öösel vastu reedet ka üks vargus, mille käigus ärandati muusikaürituselt kast 31 pusaga. Omaniku hinnangul oli kahju 16 850 krooni.

Rapla politseijaoskonna vanemkomissar Varmo Reinu hinnangul oli rokkmuusika üritusel traditsiooniliselt hea õhkkond ning väärtegusid panid toime pigem kohalikud.

Seoses festivaliga oli politsei kogu nädalavahetuse õiguserikkumiste ennetamiseks ja joobes sõidukijuhtide avastamiseks suurendatud jõududega Rapla maakonnas korda valvamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles