USA palub Eestil saata Iraaki 60.000 rinnahoidjat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika Ühendriigid pöördusid Eesti poole abipalvega saata Iraaki korravalvureid, relvi, riideid ja politsei erivahendeid, kirjutab Eesti Ekspress. Muuhulgas ka rinnahoidjaid ja naiste aluspesu.

Muuhulgas paluvad jänkid saata Iraaki vangladirektori, vanglapsühhiaatri, vanglaarhitekti, vangivalvureid ja politseinikke. Peale selle oleks tarvis kõikvõimalikku lisavarustust. Näiteks 70.000 paari käeraudu, 5000 kilpi ja kumminuiasid rahutuste mahasurumiseks, 18.000 pumppüssi, 18.000 neljaukselisi sõiduautot ja 250 megafoni.

Vaja läheb ka riideid nii vangidele kui valvuritele. Näiteks 60.000 rinnahoidjat, samuti 60.000 paari naiste aluspükse ning sama palju naistesidemeid.

Politseipeadirektori Robert Antropovi teatel pole politseiametil hetkel võimalik Iraagi uute politseijõudude loomiseks vajalikke tehnilisi vahendeid eraldada. Küll on mõned politseinikud avaldanud soovi töötada Iraagis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles