Keila haigla koondab augustis veel 26 töötajat

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Alates 1. augustist muutub Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) koosseisu kuuluv Keila haigla järel- ja hooldusravikliinikuks ning muudatuste tõttu lõpetatakse tööleping lisaks 26-le juuli alguses koondatule veel sama paljude töötajatega.


Töömahu vähenemisega seoses koondatakse augustis üks arst, 12 õde ja 13 hooldajat. Töötajate koondamine on PERHi teatel kooskõlastatud haigla ametiühingute esindajatega.

Seni moodustasid Keila haigla erakorralise meditsiini osakond, hooldusravi osakond, kirurgiaosakond, psühhogeriaatria osakond, sisehaiguste osakond, polikliinik ja haldusosakond.

Ümberkorralduste tulemusena tekib regionaalhaigla koosseisu senise Keila haigla asemele uus struktuuriüksus, mille eesmärgiks on järel- ja hooldusravi teenuste osutamine eelkõige regionaalhaigla poolt suunatud patsientidele.

Struktuurimuudatus aitab muuhulgas kokku hoida juhtimiskulusid, kuna juhtimisskeem lihtsustub ja seda kohandatakse vastavalt töömahu vähenemisele. Järel- ja hooldusravi kliiniku koosseisu hakkavad kuuluma järelravi keskus, hooldusravi keskus ja haldustalitus.

Uues kliinikus jätkatakse tööd 165 voodikohaga, mis on 60 voodikoha võrra vähem kui seni. Olemasolevat tervishoiuteenuste lepingu mahtu ja regionaalhaigla vajadusi arvestades jätkatakse uues kliinikus hooldusravi osutamist 70 kohaga hooldusravi keskuses ning kirurgiaosakonna, sisehaiguste osakonna ja psühhogeriaatria osakonna baasil moodustatud 95 voodikohaga järelravi osakonnas.

Alates 1. augustist ei osutata uues kliinikus enam erakorralist arstiabi, samas jätkab Harju kiirabi piirkonna elanike teenindamist. Jätkub ka ambulatoorne eriarstide vastuvõtt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles