Viktor Vassiljev ei lähe riigikokku

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haabersti linnaosa vanema Viktor Vassiljevi reklaamplakat.
Haabersti linnaosa vanema Viktor Vassiljevi reklaamplakat. Foto: Liis Treimann

Tallinna Haabersti linnaosa keskerakondlasest vanem Viktor Vassiljev teatas, et ei võta Vilja Savisaarest vabanenud riigikogu liikme kohta vastu.


«Kinnitan, et taolised kuuldused on kõvasti liialdatud,» viitas ta meedias liikunud infole, et temast saab riigikogu liige.

«Oma väidetavast riigikogusse minekust sain ise teada, kui ajakirjanikud hakkasid kallist puhkuseajast tülitama ja küsimusi esitama. Millistele ei osanud miskit tarka vastatagi, sest mind ennast pole siiamaani asjast ametlikult teavitatud,» teatab puhkusel olev Vassiljev linnaosa lehes ilmuvas artiklis.

Ta ütles, et ei hakka riigikokku asendusliikmeks ja poole töö pealt minema. «Läheks ikka järgmiste valimistega, ausalt ja sirge seljaga, mitte tasahilju külg ees ja poole aja pealt.»

Vassiljev lisas, et on harjunud sellega, et kui võtab mingi töö teha, siis teeb korralikult lõpuni.

«Mul on linnaosa valitsuses omad ülesanded täita, alustatud asjad pooleli, ja olgugi et tulemas rasked ajad, kus tuleb langetada ebapopulaarseid otsuseid, kavatsen oma kohust täita nii, nagu vaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles