Roolijoodik põhjustas rolleriga sõitnud vanainimeste surma

Sandra Maasalu
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raske liiklusõnnetus Ida-Virumaal.
Raske liiklusõnnetus Ida-Virumaal. Foto: Politsei

Alkoholijoobes mees sõitis eile õhtul Ida-Virumaal otsa motorollerile, mille eakas juht ja kaassõitja surid hiljem haiglas.

Eile kella 19.25 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Vaivara vallas Olgina alevikus aianduskooperatiivi Kaseke teel, kus sõiduauto Volkswagen Passat, mida juhtis alkoholijoobes 49-aastane Vladimir, kaldus paremkurvis vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastutulnud motorolleriga, mida juhtis 72-aastane Grigory.

Rolleri juht ja kaassõitja 72-aastane Liina toimetati Narva haiglasse, kust kella 22.50 ajal teatati, et mõlemad kannatanud surid saadud vigastustesse.

Viru Ringkonnaprokuratuuri teatel on Volkswageni juht Vladimir praegu 48 tunniks kinni peetud ja uurimine käib.

Autojuhi suhtes on algatatud kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb sõidukijuhi poolt liiklusnõuete ja sõiduki käitusnõuete rikkumist, kui sellega on põhjustatud kahe või enama inimese surm.

Vladimirit ootab kolme kuni 12 aastane vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles