Annetuskampaania võimaldab vähihaigele pisipoisile taastusravi

Sandra Maasalu
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike Indrek.
Väike Indrek. Foto: Nerata Ometi MTÜ

Juuli alguses alanud kampaaniaga on tänaseks kogutud piisav summa võimaldamaks vähki põdenud kolmeaastasele Indrekule taastusravi.

Indrek on Ida-Virumaal elav kolmeaastane laps, kellel avastati pooleteise aastasena vasaku munandi vähk. Ravikulud kattis küll haigekassa, kuid arengus teistest tublisti maas poisi taastusravikulusid mitte.

MTÜ Naerata Ometi kogus kampaaniaga «Väike Indrek» raha Indreku toetuseks, kuid koostöös Eesti Vähiliiduga püütakse fotokonkursi kaudu aidata ka teisi vähihaigeid lapsi.

Täna, täpselt südaööl, algas „Väike Indrek" kampaaniaga seotud fotokonkursi Iga laps on eriline hindamine. Konkursist võtab osa 82 osalejat ning 189 fotot.

Fotokonkursi käigus valib žürii välja kolm parimat fotot ja lisaks saab publik hääletada oma lemmiku poolt. Žürii tööd juhib projekti patroon proua Ingrid Rüütel. Koos temaga osalevad žürii töös Lenna Kuurmaa, Liis Lusmägi, Venno Loosaar ning Jüri Murumägi.

Pilte saab vaadata www.naerataometi.ee. Oma lemmiku valimiseks tuleb klikkida pildile ja sealt vaadata neljakohaline pildi kood. See tuleb saata lühinumbril 13013.
(näide: LAPSELE ABCD) Sõnumi hind on 25 krooni.

Tulemused avaldatakse augustikuu esimestel päevadel. Võitjaid ootavad mitmed auhinnad nagu fotokursus ja laevakruiis.

Naerata Ometi on mõned kuud tagasi loodud mittetulundusühing eesmärgiga aidata nii rahaliselt, materiaalselt kui ka emotsionaalselt inimesi, ennekõike lapsi, kes ühel või teisel põhjusel seda kõige enam vajavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles