Airport Jamil rikkusid alaealised rohkelt seadust

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airport Jam kulges peale alkoholilembeste alaealiste üsna rahulikult.,
Airport Jam kulges peale alkoholilembeste alaealiste üsna rahulikult., Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Äsjalõppenud klubimuusikapeol Airport Jam oli alaealisi seaduserikkujaid üle nelja korra rohkem kui eelmisel aastal.

«Airport Jamil tabas politsei korraldatud operatsioonide käigus 19 seadust rikkunud alaealist. Eelmisel aastal tabas politsei alaealisi seadusrikkujaid neli,» teatas Lääne politseiprefektuuri vanemkomissar Kaja Kukk.

Kiiruseületajaid avastati üheksa, joobes mootorsõidukijuhte seitse ning avaliku korra rikkumisi viis. Narkootiliste või psühhotroopsete ainete käitlemist tuvastati ühel korral.

Haapsalu politseijaoskonda toimetati kokku 30 inimest, kellest 12 olid alaealised ning 14 joobes isikud.

Politseijaoskonna juhi vanemkomissar Ahti Oleski sõnul oli üldine koostöö Airport Jami korraldajatega väga hea, seda nii ürituse ettevalmistamise kui ka toimumise ajal.

«Kuna on teada, et erinevatel üritustel osalejad ei piirdu tavapäraselt oma tegevusega vaid kindlal territooriumil, siis oli ettearvatav, et antud ürituse puhul liigutakse ka Haapsalu vahet. Politsei korraldas oma töö selliselt, et politseioperatsioonide käigus hoiti silma peal nii üritusel kui ka selle lähiümbruses toimuval,» rääkis Olesk.

Airport Jam on neljandat aastat Haapsalu lähedal Kiltsi lennujaama territooriumil toimuv klubimuusikaüritus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles