Sanatooriumi turvamehe tegutsemine tõi kaasa uurimise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ida prefektuur alustas kriminaalmenetlust Toila sanatooriumi turvatöötaja suhtes, kes esialgsetel andmetel tungis möödunud nädala lõpus kallale Toila kämpingus aega veetnud inimestele.

Politseile laekunud teate järgi ründas 46-aastane turvatöötaja German huligaansel ajendil nelja noort inimest ööl vastu pühapäeva Toila kämpingu territooriumil.

«Turvamees lõi rusikaga näkku 26-aastasele Dmitrile, 23-aastasele Viktorile ning 17-aastasele neiule, samuti lasi ta pisargaasi näkku 25-aastasele Jevgenile,» kirjeldas Ida prefektuuri pressiesindaja Mari Riina Rist BNSile sündmuskohal toimunut.

Tema sõnul asus politsei selgitama, mis põhjusel turvatöötaja ja kämpingu külastajate vahel konflikt puhkes. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist vägivallaga ning näeb süüdimõistmisel ette kuni viieaastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles