Mihkel Raud läheb Londonisse õppima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud koos Romi Erlachiga 2005. aastal telesaates «Eesti muusika karikas».
Mihkel Raud koos Romi Erlachiga 2005. aastal telesaates «Eesti muusika karikas». Foto: Postimees

Esmaspäeval, 2. mail töötab Mihkel Raud (36) viimast päeva Eesti Päevalehe kultuuritoimetuse juhatajana, kuna läheb aastaks Londonisse magistrikraadi tegema.

Raud asub õppima London University of The Artsi kommunikatsiooni kolledžis ajakirjanduse eriala, kirjutab Eesti Päevaleht.



«Olen õppinud Tartu ülikoolis inglise filoloogiat, aga ei lõpetanud. Selgus, et Londoni ülikoolis arvestatakse ka erialase töö kogemust bakalaureuse astmena ning aastane magistrantuur on seega põhjendatud,» sõnab mees.



Londoni juures hindab ta nii keskkonnavahetust kui ka võimalust ingliskeelses sootsiumis õppida. See aitab inglise filoloogia alaseid oskusi lihvida.



«See kommunikatsiooni kolledž viljeleb küllalt palju praktilist tegevust, sellist hands-on õppimist, mis võimaldab praktiseerida briti ajalehtedes,» sõnas ta.



Koos Romi Erlachiga juhitav telesaade «Eesti muusika karikas» saab kevadeks läbi ning teletöö pakkumisi sügishooajaks pole Raud veel kaalunud, kuid kirjutamist ajalehes lubas ta jätkata.



«Raadiotööd ma loodan R2-s siiski jätkata,» märgib ajakirjanik Raud. «Kuna ma iga kuu vähemalt korra käin Eestis, siis vahest õnnestub mul neid «Langevarje» ette valmistada.»



Raud läheb ka suvel koos ansambliga Smilers tuurile. Seni punkrockbändides la Singer-Vinger kitarristina üles astunud Raud tunnistas, et tuuriasjad on küll veel täpsustamisel, aga võimatu pole ka see, et ta laval paar laulu teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles