Valitsus vabastab ametist neli maavanemat

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tamm maavanemakandidaatide avalikul debatil 2004. aastal.
Urmas Tamm maavanemakandidaatide avalikul debatil 2004. aastal. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Valitsus vabastab seoses teenistustähtaja möödumisega ametist Lääne-Viru, Jõgeva, Järva ja Rapla maavanemad ning kinnitab ametisse Viljandi uue maavanema.


Viljandi uueks maavanemaks saab Lembit Kruuse, kes nimetatakse ametisse 16. augustini 2014.

2005. aastast tänaseni on Kruuse Suure-Jaani vallavalitsuse liige.

25. juulist vabastab valitsus ametist Lääne-Viru maavanema Urmas Tamme teenistustähtaja möödumise tõttu.

Uut kandidaati maavanema ametikohale välja valitud ei ole ja maavanema ülesanded pannakse 26. juulist kuni 31. juulini Lääne-Viru Maavalitsuse maaosakonna juhataja Sirje Kurikule ning alates selle aasta 1. augustist Lääne-Viru Maavalitsuse maasekretär Tarmo Mikkalile kuni maavanema ametisse nimetamiseni.

1. augustist vabastab valitsus teenistusaja lõppemise tõttu ka Jõgeva maavanema Aivar Koka.

Ka Jõgeva maavanema ametikohale ei ole välja valitud uut kandidaati ja maavanema ülesanded pannakse Jõgeva Maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna osakonnajuhataja kohusetäitjale Mart Toomingule kuni maavanema ametisse nimetamiseni.

1. augustist lõpeb ka Järva maavanema Üllar Vahtramäe ametiaeg, uut kandidaati pole ning maavanema ülesanded pannakse maavalitsuse maasekretärile Virve Toodele.
Rapla maavanema Tõnis Blanki ametiaeg saab otsa 8. augustil, maavanema ülesandeid hakkab täitma maasekretär Ene Matetski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles