Maanteeamet rendib 32 uut eksamiautot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ARK eksamiauto.
ARK eksamiauto. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Maateeamet kuulutas neljapäeval juba teist korda välja riigihanke 32 bensiinimootoriga eksamiauto rentimiseks.


«Mais välja kuulutatud eelmine hange tühistati, kuna ei laekunud ühtki tingimustele vastanud pakkumist,» ütles maanteeameti pressiesindaja Mari-Jaana Adams BNSile. Adamsi sõnul muudeti seekord ka hanketingimusi.

Kasutusele soovitakse võtta 32 bensiinimootoriga 4-ukselist sedaani või 5-ukselist luukpäraga sõidukit. Maanteeamet tahab autosid rentida kolmeks aastaks, pakkumisi saab esitada 21. septembrini.

Hetkel on autoregistrikeskuse (ARK) kasutuses kokku 39 eksamiautot, kuid kuna lähiaastatel prognoositakse eksamite arvu vähenemist, siis on seekordses hankes autode arvu vähendatud. «Oma rolli mängib siin ka praegune majandusolukord,» nentis Adams.

Kui praegu kasutusel olevad 2006. aastal hangitud Volkswagen Golfid renditi koos salvestusseadmete ja kaameratega, siis tänavu korraldatakse autodele ja salvestusseadmetele eraldi hanked.

Volkswageneid rendib ARK Balti Liisingu AS-ilt aastani 2010 ning nende hulgas on nii bensiini- kui diiselmootoriga autosid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles