Paide politsei otsib alkoholivargaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvakaamera foto 31. mail alkoholi eest maksmata Paide Selveri kassa läbinud mehest.
Turvakaamera foto 31. mail alkoholi eest maksmata Paide Selveri kassa läbinud mehest. Foto: Politsei

Lääne Politseiprefektuuri Paide politseijaoskond palub abi, et teha kindlaks Paide Selverist alkoholi varastanud meeste isikuid.

31. mail kell 16.42 ajal varastas kaupluse Paide Selver müügisaalist alkoholi seni tuvastamata mees, kel oli seljas tumesinine roheliste külgedega T-särk ja jalas helesinised lühikesed püksid.

Turvakaamera videosalvestise läbivaatamisel selgus, et meesterahvas varastas ühe kohvri (24 purki) A.le Coq Gin Long Drinki ja ühe kohvri (24 purki) Sinebrychoff Long Drinki ning möödus kaupluse kassast, jättes kauba eest tasumata. Varastatud kauba kogusumma on 600 krooni.

Teine juhtum toimus veidi hiljem, 7. juunil kella 16.08 ajal, kui Paide Selveri müügisaalist varastas alkoholi seni tuvastamata meesterahvas, kel oli seljas hallikas jope ja jalas teksased.

Turvakaamera videosalvestise läbivaatamisel selgus, et meesterahvas varastas alkoholi ja möödus kaupluse kassast jättes kauba eest tasumata.

Kõigil, kel on andmeid kirjeldatud isikute asukoha kohta või oskavad anda abistavat infot nende leidmiseks, palutakse ühendust võtta Paide politseijaoskonna telefonil 384 9910 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles