Vahtramäe: Järvamaa liikus viie aastaga jõudsalt edasi

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna oli viimane tööpäev Järva maavanemal Üllar Vahtramäel.
Täna oli viimane tööpäev Järva maavanemal Üllar Vahtramäel. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna oli viimane tööpäev Järva maavanemal Üllar Vahtramäel, kelle viieaastane tööperiood sai täis. Vahtramäe hinnangul liikus Järvamaa viie aasta jooksul jõudsalt edasi.

«Need viis aastat on olnud väga huvitav ja mind ennast arendav aeg,» rääkis ametist lahkunud Vahtramäe Reporter.ee'le. «Kui nüüd panna end sellesse rolli, et mõelda, milline oli Järvamaa viis aastat tagasi ja milline on täna, siis muutused on väga silmaga nähtavad ja tunnetatavad - Järvamaa on väga jõudsalt edasi liikunud.»

Vahtramäe andis oma pooleli jäänud tööd üle maavalitsuse maasekretärile Virve Toodele. Mõistagi peeti ka väike püstijalapidu, kus tänati meeldiva koostöö eest ja räägiti uutest väljakutsetest, teatas uudistesaade.

Asemikku pole Vahtramäele veel nimetatud.

«Kui siin väidetakse seda, et see (maavanema ametikoht - toim) ei ole poliitiline, siis need ei ole õiged jutud, sest maavanema koht on olnud alati poliitiline ja on ka täna,» leidis Vahtramäe.

Seoses teenistustähtaja möödumisega vabastati ametist ka Lääne-Viru, Jõgeva ja Rapla maavanemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles