Sotsiaalminister julgustas ratastooli eksperimendi autorit

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratastool
Ratastool Foto: SCANPIX

Eile kirjutas Hanno Pevkur Daniel Sepale kirja seoses tema ratastoolieksperimendiga, kus kiitis ja julgustas poissi. Kirjas ta tõi välja ka punktid, mis on antud eksperimendis tema silmis tähtsal kohal.


«Minu jaoks on see väga suur au, et minister minuga isiklikult nõndaviisi suhtleb ja see pöördumine pani südame kiiremini tuksuma ja lisas motivatsiooni,» sõnas Sepp. Ta lisas, et kirjast luges ta välja heatahtlikuse, mitte lihtsalt ametiisiku poolt saadetud teksti.

«Kutsusin ministri ka minu ratastooli istumise «tseremooniale». Selle kohta, kas ta tuleb või ei, mul andmeid ei ole, küll aga on mulle öeldud, et see on kõrva taha pandud ja kui vähegi võimalik, tuleb keegi kindlasti mind «tervitama»».

Daniel Sepp on 16-aastane koolipoiss, kes lisaks koolile on ka Tallinna Noortenõukogu liige ja Tallinna Õpilasesinduse juhatuse esimees. Daniel Sepp on eksperimendi «Nädal ratastoolis» algataja ja läbiviija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles