Läti peaminister astus enne Madonna kontserti Ansipi juurest läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti peaminister Valdis Dombrovskis abikaasaga ning Eesti peaminister Andrus Ansip.
Läti peaminister Valdis Dombrovskis abikaasaga ning Eesti peaminister Andrus Ansip. Foto: Valitsuse kommunikatsioonibüroo

Läti peaminister Valdis Dombrovskis kohtus koos abikaasaga enne Madonna kontserti ka peaminister Andrus Ansipiga Stenbocki majas.


«Ta helistas, et on koos abikaasaga Patkuli vaateplatsil,» rääkis peaminister Ansip, kes jalutas naaberriigi kolleegile vastu, et teda veel enne kontserti kohvile paluda ja meeleolukat elamust soovida.

Valitsuse meedianõuniku Liina Lepiku sõnul tuli naaberriigi peaministri selline kõne Ansipile üllatusena, sest varem pole ükski riigijuht oma külaskäigust nii teavitanud.

Hoolimata Läti peaministri puhkusest rääkisid valitsusjuhid siiski ka tööjutte. Peamiseks teemaks kujunes taas kahe riigi majanduslik olukord, räägiti ka süsinikdioksiidi emissiooni kvootide kaubandusest. Peaministrid kohtuvad taas 21. augustil Balti riikide peaministrite kohtumisel Nidas.

Peaminister Dombrovskis külastas möödunud nädalavahetusel oma puhkuse ajal purjekaga ka Kihnu saart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles