Eesti meistriks rannajalgpallis tuli Unibet/Nõmme Kalju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpallikoondise ründaja Marek Markson.
Rannajalgpallikoondise ründaja Marek Markson. Foto: Raigo Pajula

Nädalavahetusel Pärnu rannas toimunud Eesti rannajalgpalliliiga eelviimasel etapil kindlustas valitsev meister Unibet/Nõmme Kalju endale järjestikuse meistritiitli. Unibet/Kalju alistas Pärnu liival kõik oma vastased, teiste seas ka lähima jälitaja Betooni meeskonna, millega nad tagasid endale enne viimast etappi piisava edumaa.

Otsustavas mängus võitis Unibet/Kalju oma lähirivaali Betooni tulemusega 3:1. Kalju poolelt lõi kaks väravat Marek Markson ja ühe lisas Artjom Knjazev, Betooni auvärava eest hoolitses Indrek Siska.

Unibet/Nõmme Kalju tuli meistriks järgmises koosseisus: Vaiko Tammeväli, Mark Boskin, Andreas Aniko, Rando Rand, Verner Uibo, Priit Raamat, Kuno Tehva, Artjom Knjazev, Aleksander Saharov, Priit Mäeorg, Indrek Palm, Kristo Kasemets ja Marek Markson.

Meistrivõistluste viimane etapp leiab aset järgmisel laupäeval, 15. augustil Pirita rannas, kus selguvad ka teised medaliomanikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles