Purjus piiriületaja ähvardas piiripunkti õhku lasta

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva piirivalvurite sõnul tuleb igal nädalavahetusel ette olukordi, kus Venemaal odavast viinast end täis joonud inimesed hakkavad koju tagasi tulles piiripunktis ülbitsema ja korda rikkuma.
Narva piirivalvurite sõnul tuleb igal nädalavahetusel ette olukordi, kus Venemaal odavast viinast end täis joonud inimesed hakkavad koju tagasi tulles piiripunktis ülbitsema ja korda rikkuma. Foto: Küllike Rooväli / Postimees.

Alkoholist kuraasi täis läinud 57-aastane narvalane Andrei ähvardas kolmapäeval piiripunkti õhku lasta selle eest, et piirivalvurid tema agressiivsust taltsutasid.

Konflikt ilmselgelt purjus halli passiga Venemaalt tulnud mehega tekkis siis, kui ta üritas kella 11 ajal piiri ületada mööda seda koridori, mis oli mõeldud Schengeni viisaga reisijatele, rääkis Põhjarannikule Kirde piirivalveringkonna staabiülem Valeri Kiviselg.

Kui toimkonna vanemaks olnud naine selgitas viisakalt, et tal tuleb minna teise koridori, muutus mees agressiivseks, hakkas sõimama ja ründas naist.

Piirivalvurid toimetasid märatseja kõrvalruumi, kus ta hakkas suitsetama, ning keelamise peale lubas piiripunkti hoopis õhku lasta.

Politsei teatel alustati Andrei suhtes kriminaalmenetlust võimuesindaja laimamist ja solvamist käsitleva paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles